Solglasögon  – personlighet som syns

Att skydda ögonen mot solens UV-strålar är viktigt.

Hos oss hittar du allt från enklare solglasögon till de mer avancerade modebågarna
från exempelvis Oliver Peoples, Chanel, Dita mfl.

Alla våra solglasögon har ett riktigt bra UV-skydd och vi ser alltid till att de är rätt justerade på dig.
Solglasögonen nedan är ett urval ur vårt stora sortiment.
OBS! Bågen kan vara slut i butiken.

Välkommen in att se hela vårt aktuella sortiment!

Vill du betala per månad ordnar vi det!


GARRETT LEIGHT

 

Garrett Leight är son till Oliver Peoples grundare, Larry Leight. Hans design är tidlös och inspireras av personer, platser och historier från Kalifornien. Supercoola solglasögon och han gör även väldigt trendiga och samtidigt klassiska bågar.

 

 


 

CHLOÉ

 

Chloé är ett franskt modehus som grundades 1952 i Paris av Gaby Aghion. Gaby tyckte inte att hennes namn passade på ett fashionabelt modehus så därför valde hon att ta sin vänninas namn Chloè istället. Chloés glasögon andas bohemiskt mode med charm och attityd. Formerna är feminina och kvinnliga. Vi har både solglasögon och oftalmiska bågar i detta härliga märke.

 

 


GUCCI

 

Gucci grundades 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Ett av världens äldsta och mest framgångsrika varumärke. Från början tillverkade Gucci framför allt hästsadlar och andra accessoarer för ryttare i exklusivt italienskt läder. Har du ett par Gucci solglasögon är du alltid välklädd.

 

 

 


CELINE

 

Celine grundades av fransyskan Céline Viviana redan år 1945. De står idag för ett sofistikerat feminint mode. Vi är så glada att ha Celine solglasögon och glasögonbågar tillbaka i butiken.

 

 

 


MAUI JIM

 

”Tänk dig att se färg för allra första gången”
Ingen annan förstår färg som Maui Jim. De har forskat och tagit patent på PolarizedPlus2®- teknologi, med vilken du kan se mer färg än någonsin tidigare.

 

 


TOM FORD

 

Tom Ford har designat för YSL och var chefsdesigner för Gucci. 2005 startade han sitt eget märke och designar både kläder och glasögon. Med ett sinne för elegans levererar han smakfulla bågar med hög klass.

 

 


CUTLER AND GROSS

Brittiska Cutler and Gross tillverkar bågar av hög kvalité. 1969 grundades Cutler and Gross av två optiker Graham Cutler och Tony Gross. De kombinerar fantastiskt italienskt hantverk med oslagbart cool design och har gjort solglasögon till en mode- accessoar.

 

 

 


OLIVER PEOPLES

 

Designern Larry Leight är född och uppvuxen i Los Angeles, Californien. Larrys design och unika filosofi har ändrat kurs för glasögon och influerat designers över hela världen. Hans solglasögon har setts på många kända ansikten inom mode och filmbranschen.

 


GUESS

 

Guess designar med finess och har det där lilla extra med strass och fina detaljer. En riktigt modemedveten kollektion.

 

 

 


DITA

 

Dita Eyewear grundades av Jeff Solorio och John Juniper 1995. Dita är handgjorda och det tar flera månader att producera ett par. Detta kan man tydligt se i både designen och på kvaliten.

 

 

 


CHANEL

 

Chanel startades 1910 av Coco Chanel. Idag drivs företaget av Karl Lagerfeldt. Hos Chanel hittar du feminina bågar med vackra detaljer såsom pärlor och strass, men även tuffare stil med inslag av läder.

 

 


RAYBAN

 

Behövs det någon närmare beskrivning? Märket grundades 1937 av Bausch & Lomb på uppdrag av det amerikanska flygvapnet. Med modeller som Way-Farer och Aviator har RayBan blivit ett av marknadens mest kända märken. Genom att kombinera klassisk design med god kvalité är RayBans solglasögon världsledande.